Veel gestelde vragen

Kan typerend ook uw drukwerk verzorgen?

Als u alles uit handen wilt geven omtrent drukwerk dan kan typerend dat voor u regelen. Typerend werkt samen met een aantal partijen hier uit de regio maar ook met een aantal internetdrukkers. Hier in de regio werkt typerend vooral samen met drukkerij Buijs te Nederweert.


Wat zijn de prijzen voor de opmaak van een flyer?

Iedere opmaak is anders en daarom inventariseer ik eerst wat u precies nodig heeft en vanuit die informatie zal ik u een passende offerte toesturen


Wat is de prijs voor een nieuwe huisstijl?

Een nieuwe huisstijl is werk op maat. Aan de hand van een door u in te vullen briefing en een intake gesprek kom ik erachter wat u precies wilt. Met deze informatie stuur ik u een passende offerte. De prijzen voor een nieuwe huisstijl beginnen bij € 600,-.


Naar welk adres kan ik mijn smalfilm sturen als ik deze gedigitaliseerd wil hebben?

De smalfilm kunt u opsturen naar de Anemoonhof 18 te Weert. Deze kunt u tevens op afspraak komen brengen! Ook is er de mogelijkheid om deze in Eindhoven af te geven bij Home DVD Entertainment. Voor de NAW gegevens verwijs ik u naar de Home DVD!


Wordt mijn smalfilm ook gestabiliseerd?

Uw smalfilm kan op aanvraag worden gestabiliseerd, echter wordt hier wel een meerprijs voor gerekend van € 0,30 per minuut.


Zit er een wachttijd op het digitaliseren van mijn smalfilm?

Door de vele aanvragen hebben wij standaard een wachttijd op het digitaliseren van smalfilm. De lengte van de wachttijd is afhankelijk van het aantal films dat we moeten omzetten. Bel ons vooraf om te vragen hoe snel we uw film gereed kunnen hebben. Kwaliteit staat nog steed voorop bij ons en we doen er ook alles aan om u als klant tevreden te stellen.


Verzorgd typerend ook het redesign van een logo?

Uiteraard doet typerend dat! Het is een van de taken die behoren tot het grafisch vormgeven. Middels een creatieve briefing gaan we kijken waar uw wensen liggen. Aan de hand van deze briefing gaan we over tot het herontwerpen van het logo op basis van uw wensen.


Over typerend:

Die of dat iets of iemand onderscheidt van andere(n). Je spreekt het uit als ti’per∂nt;! Enkele synoniemen voor typerend kunnen zijn: Karakteristiek, kenmerkend, kenschetsend, specifiek, tekenend, typisch.

Met Typerend onderscheid ik me van andere grafische ontwerpbureaus. En wel door mijn grote betrokkenheid, goede prijs/kwaliteitverhouding én mijn rugzak vol grafische kennis en vaardigheden.

Adres:

Laarderweg 96A
6003 NL Weert
Nederland

m: +31 (0)6 39 75 15 34

rob@typerend.com
http://www.typerend.com

rek.nr.: NL02 RABO 0173 6941 36
kvk nr.: 54132258